• לאחרונה
Dnevnik To Do List Notebook - Lijepa tjedni planeri lako organizira svoje dnevne zadatke i poboljšavaju performanse - Savršen zapisnik i недатированные celina Bilježnica za žene i muškarce (bijela)

Dnevnik To Do List Notebook - Lijepa tjedni planeri lako organizira svoje dnevne zadatke i poboljšavaju performanse - Savršen zapisnik

ILS 16.48

כמות סחורה
Това זה נגיש

* Idealna kompaktna veličina - kompatibilan je SAMO sa šest (6) кольцевыми veza 6"x8", kao što Filofax, Kikki k, Carpe Diem (A5), NIJE pogodan za prsten veziva 3/7. * Planer ciljeva i organizacije - omogućuje planirati svaki dan s prostranim prostorima za pisanje ciljeva, zadataka, popisa za kupovinu, planiranje prehrane, vremenskim intervalima, satnih rasporeda i mnogo drugog.To je više pametan raspored od Kdracoip, koji će vam pomoći da živite više organizirani život s manje stresa za više sreće i uspjeha. 138 stranice omogućuju planirati na 119 pojedinih dana ili 17 tjedana. * Nedatirano i vrlo fleksibilan - vrlo lako napisati dan i datum za svaku stranicu za potpunu fleksibilnost.To vam omogućuje da koristite svoj planer svaki dan u 2021-2022 godina i dalje, tijekom školske godine, instalirati почасовое raspored ili jednostavno s vremena na vrijeme ga koristiti u napetim dana. * Idealan za postizanje ciljeva - pomaže vam da ostanete motivirani u program kontrole težine ili poboljšanja zdravlja i veliki napredak u svim aspektima života.On pruža prostor za planiranje obroka sa kvadrata bilješke za doručak, ručak i večera, prostor za pisanje ciljeva i čak bilješke vaše raspoloženje za cijeli dan.Ovaj dizajn se temelji na provjerenim navikama efikasnih ljudi. * Primati naše pristupačne benzinskoj - mnogi ljudi čarapa dovoljno koristiti svoj planer u roku od nekoliko mjeseci i godina u budućnosti.Svaka stranica tiskan u prikladnom za čitanje formatu na kvalitetnom papiru.Uživajte u velikim utjecajem pisane rukom ciljeva i bilješke, koje mogu imati dokazivanje utjecaj na motivaciju i uspjeh.

המאפיינים הבסיסיים

תוספות למוצר