• לאחרונה
WINPAQ #10 Peel & Seal White Window Novčanik Business Koverte 4-1/8 x 9-1/2, 24lb, idealni su za poštanskih dokumenata, pisama i faktura i izvoda... (100)

WINPAQ 10 Peel & Seal White Window Novčanik Business Koverte 4-1/8 x 9-1/2, 24lb, idealni su za poštanskih dokumenata, pisama i

ILS 23.98

כמות סחורה
Това זה נגיש

✉ PREMIUM KVALITETA - 4 ⅛ x 9 ½ Peel & Seal with Window Bijeli uredski koverte, izrađene od bijelog papira Simili 90gsm, su dizajnirani za smještaj papira formata A4, građena u tri dijela.Lako se uklapa u račune, pisma, čekovi, i još mnogo toga. ✉ VIŠENAMJENSKI : pogodno za uredsku uporabu, sigurno šalje čekove, fakture, povjerljive dokumente, plaćanje računa drugu poslovnu e-poštu i tako dalje ✉ PEEL & SEAL : Brz i prikladan za brtvljenje osigurava pouzdano, očito čvrsto pečat za zaštitu svih korpusa.Jednostavno skinite foliju i pritisnite za zatvaranje.ODRŽIVOST : One koverte izrađeni su od ekološki prihvatljivih papirnatih materijala i podložne su reciklirati. ✉ JEDAN PROZOR : Vaša adresa primatelja poslovne pošte će se prikazati kroz jedan prozor (prozor 4-1/2" x 1-1/8"), koji se nalazi na udaljenosti od 7/8 inča lijevo i 1/2 cm od dna. ✉ JAMSTVO : Mi удостоверяемся da svaki proizvod ima nedostatke ili oštećenja i dolazi bez problema.Sigurni smo da će vam se svidjeti naši proizvodi su po kvaliteti i poziciji.Broj predmeta : 100.

המאפיינים הבסיסיים

תוספות למוצר