• לאחרונה
Tablet Pen - Touch Screen Pen with Magnetic Function - Olovka za Android, kompatibilan s DELL/HP/Samsung Aktivni olovka za tablet.

Tablet Pen - Touch Screen Pen with Magnetic Function - Olovka za Android, kompatibilan s DELL/HP/Samsung Aktivni olovka za tablet.

ILS 37.48

כמות סחורה
Това זה נגיש

【Oblikovan i ne царапающий ekran】savjet 1,5 mm čini ovu olovku za tablet jednako precizan kao pravi ručka, bez preskakanja.To nije metalne olovke, pa se tiče ekrana, ne grebanje ga.Možete dobiti više miran i precizan iskustvo pisanja ili crtanja. 【Jednostavnost korištenja i dugi vijek trajanja baterije】Vrlo lako puniti bateriju.Samo trebate priključiti USB kabel-C na карандашу.Kabel za napajanje i kabel za punjenje i Pad port olovka dobro kompatibilan.Na naš tablet olovka ne morate nositi adapter i skinu kapu.Olovka za touch automatski isključuje radi uštede energije kroz 5 minuta.Do 8 sati korištenja. 【Oprez i портативно i magnetska】Touch olovka za touch screen stane u džep,tako da možete pisati bilješke, crtanje piskarati na tablete i smartphone u bilo koje vrijeme i na bilo kojem mjestu.Što se tiče funkcija magnetske privlačnosti, onda trebate znati, prvo, samo za tabletne uređaje s funkcijom magnetska privlačnost, a drugo, trebate kako bi bili sigurni da je stranka svoj i Pad male, da емкостное olovku možete je pričvrstiti na i Pad. dizajn odstupanja dlan i funkcija naginjanja. 【Jednodijelni dizajn i zaslon osjetljiv na prekidač】Nije potreban Bluetooth i program.Jednostavno dotaknite na vrhu olovke za crtanje tableta, da biste uključili/isključili ga.jednodijelni dizajn lako držati i koristiti.I dolazi s antenskim kabelom i dva savjete pera.To je vrlo povoljno.To je dobra olovka za početnike umjetnika. 【kompatibilnost】Naš olovka je kompatibilan s većinom uređaja s kapacitivni ekran na tržištu i pogodan je za većinu mobilnih telefona.Kompatibilnim sustavima su Android, obrazovne ekran uređaja, Apple sustava i sl. Međutim, u sustavima Microsoft se mogu pojaviti problemi kao što su kašnjenje snimanja i bezosećajnost.To je vaš posao puno lakše i brže.Nema potrebe za Bluetooth i programu.Besplatne dvije zamjenjive vrha pom pen.Jednostavno odaberite vrh olovke da ga zamijeni.samo za tabletne uređaje s funkcijom magnetske privlačnosti.trebate kako bi bili sigurni da je stranka svoj i Pad male, da емкостное olovku možete je pričvrstiti na i Pad.Kada ste ga dobili u svoje ruke, možete dobiti : 1* емкостную olovku. 1* kabel za prijenos podataka*. 2* zamjena stopice. 1* priručnik za uporabu.Molimo, imajte na umu : Ovaj kapaciteta ručka nema opcije odstupanja dlan.Molimo provjerite ispravan model i Pad prije kupnje.

המאפיינים הבסיסיים

תוספות למוצר